חיפוש

מתכון לקבב ביתי

והפעם בלוגר האוכל ראובן מייסלוס מלמד אותנו איך להכין קבב ביתי שיגרום לכם ללקק את האצבעות- צפו בסרטון

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
קבב הוא מאכל שמאחד בין מזרח למערב ואם יודעים להכין אותו נכון ומהבשרים הנכונים, מובטחת לכם ארוחת מלכים

 

מצרכים:

1 ק״ג בשר בקר טחון

300  גרם שומן כבש

צרור פטרוזיליה

בצל שלם גדול

ראש שום קלוף

כף אחת של: מלח, פלפל, כמון, בהרט, כורכום, פפריקה (אפשר להוסיף גם כפית קינמון וצנוברים)

 

הוראות הכנה:

קוצצים את הבצל, פטרוזיליה, ושום

מערבבים עם הבשר הטחון והשומן הטחון.

מוסיפים את התבלינים מערבבים היטב ושמים במקרר לשעה להתחבר ולהתקרר.

מוציאים מהמקרר ומקבבים לגודל הרצוי.

 

למי שרוצה לצלות ירקות על הגריל כמו עגבניות, פלפלים וחצילים, יש למרוח שמן זית, ולשרוף על אש גבוהה כ 20-30 דקות עד שהירקות מוכנים, לתת לנוח 10 דקות בצד שיתקרר קצת, ולקלף את הקליפה. ניתן לצלות את הקבב בגריל על אש בינונית גבוהה 4-5 דקות כל צד. אפשר גם במחבת אש בינונית גבוהה, או בתנור בחום 250 מעלות. רצוי להגיש עם חומוס, טחינה, פיתות, וירקות

 

 

 

בסרטון: בשרים מהאקדמיה לבשר  |  גריל של ברויל קינג

עוד ב-פינת המתכונים:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.